Количка

0 артикула

Категории

Самозатоплящата се бебешка бутилка iiamo go с номинация на Бебемания 2015 в категория "Аксесоари за хранене"

Дата: 2015-10-08

Самозатоплящата се бебешка бутилка iiamo go с номинация на Бебемания 2015 в категория "Аксесоари за хранене"
По традиция на ,,Бебемания’’ сe провеждат номинации на продукти в различни категории.
Проведени за първи път през 2007 година, престижните награди станаха неразделна част от изложението и начин да се отличат най – добрите продукти, които са взели участие.
Победителите във всяка една категория, се определят от потребителите, чрез гласуване на Facebook страницата на Изложението www.facebook.com/fairbebemania и се награждават с почетна статуетка . Всички номинирани продукти ще бъдат изложени и може да се запознаете с тях през трите дни на изложението в зала 6 в "Интер Експо Център".
Играта започва на 01.11.2015г.
Тази година жури на ежегодните номинации на Бебемания ще са потребителите на Facebook страницатa на изложениетоwww.facebook.com/fairbebemania.
Там чрез специално приложение потребителите ще гласуват за най-добър продукт във всяка от посочените категории. Всеки ще може да гласува за един продукт от всяка категория, като гласуването е задължително за всички категории.
След успешно оценяване на продуктите всеки участвал потребител получава код, чрез който на самото изложение ще има възможност да спечели някоя от трите големи награди.
Научете кои са отличените продукти на 21.11.2015г. в зала 6 в "Интер Експо Център"