Блог статии

Защо да предпочетем използването на еко пелени за еднократна употреба Bambo Nature или Naty пред конвенционалните памперси?

09 Мар 2017
Памперсите за еднократна употреба са най-добрия приятел на майката, поради улеснението, което осигуряват при отглеждането на бебето, но и един от...

Как да се справим с коликите при бебетата?

13 Апр 2016
Научните изследвания показват връзка между вакуума в бебешката бутилка и коликите. 

Био Идея БГ на Бебемания 2015, Интер Експо Център, търговска зона, зала 5, щанд 4. 20-22 ноември 2015г. Очакваме Ви!


Дата: 2015-10-19

Био Идея БГ на Бебемания 2015, Интер Експо Център, търговска зона, зала 5, щанд 4. 20-22 ноември 2015г. Очакваме Ви!

Посетете ни от 20 до 22 ноември 2015г. на най-голямото изложение в България за бебешки и детски продукти Бебемания, на което участват фирми - национални дистрибутори на водещи европейски и световни марки и български производители, доказали се в годините и с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите. След най-голямото световно изложение за бебешки и детски продукти в Кьолн и в България бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденции и колекции 2016.

 

И тази година освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени, и родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от „първа ръка“.

 

И това не е всичко - във всеки един от трите панаирни дни ще можете да участвате в игра за спечелването на големи награди.

 


Върни До Горе