Блог статии

Защо да предпочетем използването на еко пелени за еднократна употреба Bambo Nature или Naty пред конвенционалните памперси?

09 Мар 2017
Памперсите за еднократна употреба са най-добрия приятел на майката, поради улеснението, което осигуряват при отглеждането на бебето, но и един от...

Как да се справим с коликите при бебетата?

13 Апр 2016
Научните изследвания показват връзка между вакуума в бебешката бутилка и коликите. 

От днес започва гласуването за номиниран продукт на Бебемания 2015!


Дата: 2015-11-09

Мили приятели, 
Моля да ни подкрепите и да гласувате за нашия номиниран продукт на Бебемания в категория "Аксесоари за хранене" - самозатопляща се бебешка бутилка iiamo go. Гласувайки за номинираните продукти на Бебемания 2015, имате шанс да спечелите страхотни награди - телевизор, фотоапарат и преносим компютър :-)
Благодарим Ви предварително!

По традиция на ,,Бебемания’’ сe провеждат номинации на продукти в различни категории.

Проведени за първи път през  2007 година, престижните награди станаха неразделна част от изложението и начин да се отличат най – добрите продукти, които са взели участие.

Победителите във всяка една категория,  се определят от потребителите, чрез гласуване на Facebook страницата на Изложението www.facebook.com/fairbebemania и се награждават с почетна статуетка. Всички номинирани продукти ще бъдат изложени и може да се запознаете с тях през трите дни на изложението в зала 6.

Играта започва на 09.11.2015г.

Научете кои са отличените продукти на  23.11.215г. в зала 6 


Върни До Горе