Блог статии

Защо да предпочетем използването на еко пелени за еднократна употреба Bambo Nature или Naty пред конвенционалните памперси?

09 Мар 2017
Памперсите за еднократна употреба са най-добрия приятел на майката, поради улеснението, което осигуряват при отглеждането на бебето, но и един от...

Как да се справим с коликите при бебетата?

13 Апр 2016
Научните изследвания показват връзка между вакуума в бебешката бутилка и коликите. 

Спечелете биберон залъгалки iiamo през месец август, като посетите училището за бъдещи и настоящи родители на списание 9 месеца - "С "9 месеца" на училище"


Дата: 2015-08-01

Мили приятели, 
посетете през месец август училището за бъдещи и настоящи родители на списание 9 месеца - "С "9 месеца" на училище", като заявите вашето присъствие на тел. 0876 181 114 или на email: school@9meseca.bg. На лекциите ще получите интересна и полезна информация, както и много награди, сред които и биберон залъгалки iiamo peace от 100% силикон с ортодонтска форма, 2 броя в комплект, оранжев/син цвят, размери 0-6м и 6м+.

Имената на късметлиите, които са спечелили нашите красиви награди можете да видите във Facebook страницата ни: България iiamo или на старницата на С "9 месеца" на училище.

                                                                               Биберон залъгалка iiamo peace с ортодонтска форма 0-6м и 6+м


Върни До Горе